Secretariaat

  • Hertogsingel 57
  • 6211 NE
  • Maastricht

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen

Laatste Nieuws

Kalender

Maart 2023
Z M D W D V Z
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Profiel

Afdrukken E-mail

De Zuid Limburgse Tandartsen Vereniging (ZLTV) werd opgericht op 28 november 2006 met als een  van de belangrijkste drijfveren kwaliteitsbevordering van de tandheelkundige beroepsuitoefening in de regio Zuid Limburg. Aangezien kwaliteit geen zaak is van enkelen, zou de bevordering daarvan zo breed mogelijk gedragen moeten  worden. Daarom is het uitgangspunt, dat de vereniging een open karakter moet hebben, dus voor iedere collega in de regio toegankelijk moet zijn, wel of geen lid van een andere vereniging. Om de betrokkenheid zo groot mogelijk te maken en het belang daar te leggen waar het thuis hoort is gekozen voor een onafhankelijke verenigingsstructuur, waarin de leden het voor het zeggen hebben.
 
Bij- en nascholing in de regio.
Wat is er efficiënter dan straks dicht bij huis je punten voor het NMT kwaliteitsregister te vergaren. Niet meer in de files naar de randstad als dezelfde hooggekwalificeerde cursussen ook in onze regio te volgen zijn.

Bij- en nascholing voor de regio.
Wat is er idealer dan de bij- en nascholing voor alle collega’s in onze regio te bestemmen.
Prioriteit voor deelname aan cursussen door leden van de vereniging staat daarbij voorop.

Bij- en nascholing door de regio.
Wat is er democratischer dan leden van de vereniging zelf te laten bepalen welke bij- en nascholing er komt en hoe die gestalte krijgt. Daarnaast wil de vereniging een platvorm zijn voor leden om kennis en ervaring uit te wisselen en vaardigheden te delen.

De belangrijkste activiteit van de vereniging zal zijn het organiseren van bij- en nascholing om kwaliteitsbevordering te bewerkstelligen. Als ondersteuning daarvan wil de vereniging tevens invulling geven aan de bevordering van de collegiale verhoudingen door eventueel in samenwerking met de kringen aantrekkelijke sociale activiteiten aan te bieden. En natuurlijk willen de vereniging de kwaliteitsbevordering ook uitdragen naar en delen met andere actoren in het zorgveld. Met geloof in eigen kunnen, met ieders zelfbewustzijn, maar bovenal met kwaliteit in het vaandel moet het lukken om het enthousiasme over te brengen op elkaar en de omgeving.